Încălzitor electric de terasă Camden, 40 H x 44 W x 44 D

530,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU LBNU2187.32401310

Descriere

Acest încălzitor de tavan de înaltă calitate oferă căldură blândă în infraroșu în zilele și nopțile mai reci. Când temperatura începe să scadă, pur și simplu porniți încălzitorul cu o apăsare a șirului, selectați setarea dorită și asigurați-vă că cina de seară sau întrunirea socială continuă până în noapte. Acest produs poate fi montat cu ușurință pe tavan, rămânând departe de drum, deoarece vă încălzește rapid și eficient pe dvs. și pe oaspeții dvs. cu până la 2500W. Tehnologia cu infraroșu asigură că căldura ajunge la persoanele din vecinătatea încălzitorului, nu doar la aerul care le înconjoară. Cu 1 sau 2 tracțiuni ale cablului, puteți alege între două setări de 1000W sau 2500W. Puteți planifica cina sau alte întâlniri sociale pe balcon cu o liniște absolută, știind că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la frig.

Dimensiuni:

Per total: 40 H x 44 W x 44 D

Greutatea totală a produsului: 3,5 kg
Lungimea cablului: 180 cm
Tipul combustibilului: Electric
Culoare: Negru
Material primar: Plastic; Oțel inoxidabil
Voltaj:  220 Volți
Putere: 2500 wați

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.