mystery box la 40 de ron

Ice Roller facial ACWOO, silicon, rosu

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001HZYNXF

Descriere

Rola de gheață îți aduce o atingere rece și netedă, ajută la micșorarea porilor, reduce toxinele, stimulează luciul sănătos, îndepărtează pungile de ochi, previne ridurile și îți face pielea strălucitoare. Acesta poate fi folosit ori de câte ori masaj și relaxare sunt necesare.

Este fabricat din silicon de înaltă calitate și poate fi utilizat de mai multe ori fără a provoca daune pielii. Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Poate fi folosit după tratamente faciale pentru a ajuta la calmarea, calmarea și reducerea inflamației și pentru a vă permite într-un mod sigur și natural. Pielea ta rămâne tinerească.

Acest produs este un cadou perfect pentru familie și prieteni. Poate calma pielea și poate ameliora oboseala. Este foarte potrivit pentru plăcerea acasă și tratamente de înfrumusețare pentru Ziua Mamei, zile de naștere, aniversări și sărbători.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.