Husa de protectie pentru canapea Bikuer, gri/alb/negru, poliester/spandex, 137x165cm

85,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0013TY9HZ

Descriere

Moale și antiderapantă: Tehnologie nano-cusătură, rezistentă la ulei și murdărie, compoziție groasă de bandă de cauciuc; poate proteja complet marginea inferioară, fără riduri și fermă; potrivit pentru canapea din piele și țesături. Țesătură moale, elastică. 95% poliester și 5% material Spandex. Capacul canapelei este foarte întins, moale și rezistent la riduri, durabil și de lungă durată, protecția canapelei este potrivită pentru majoritatea tipurilor de canapele. Și există un tiv elastic de fund cusut pentru o potrivire sigură pe canapea.

Detalii:

Material; poliester/spandex

Culoare: gri/alb/negru

Dimensiuni:  137 x 165 cm 


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.