mystery box la 40 de ron

Husa de protectie compatibila cu AirPods Pro FLYKREARK, aliaj aluminiu/silicon, camuflaj, 8 x 5,3 x 2,6 cm

19,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 49
Cod produs - SKU SB09SKZCLQJ

Descriere

Plan de acțiune tactic cu aliaj de aluminiu turnat sub presiune + material siliconic, o carcasă de protecție special dezvoltată pentru AirPods Pro, structură tactică militară, protecție standard la cădere și durabilă. Protecție completă la 360°: Husa de protecție cu folie de caroserie și benzi siliconice antiderapante se potrivește perfect în dispozitivul tău și face căștile Airpods Pro mai sigure și mai moderne. În plus, designul proeminent al marginilor poate afecta mai bine impactul cu amortizarea și vă poate proteja căștile AirPods Pro împotriva coliziunilor, picăturilor și zgârieturilor. Ușor de încărcat: Compatibil cu încărcarea wireless și wireless, nu este nevoie să eliminați carcasa. Există o lumină LED vizibilă care luminează atunci când este încărcată în gaura rotundă a carcasei.

Detalii:

Material: aliaj de aluminiu/silicon

Culoare: camuflaj

Dimensiuni: 8 x 5,3 x 2,6 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.