mystery box la 40 de ron

Hub USB 3.0 cu 4 porturi si cablu pentru imprimanta/scaner/ tastatura/mouse/ stick-uri USB

68,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 37
Cod produs - SKU SX001DGCQ5Z

Descriere

4 porturi USB divizate: comutatorul USB 3.0 acceptă comutarea a până la 4 periferice USB între 2 computere prin simpla apăsare a unui buton, fără a schimba în mod constant cablurile sau a utiliza programe de rețea complicate.

Porniți/dezactivați cu un singur buton: perfect pentru partajarea dispozitivelor, cum ar fi scanere, imprimante, tastaturi, mouse, cititor de carduri, unitate flash și alte dispozitive USB între 2 computere; reduceți cheltuielile pentru dispozitivele de birou și economisiți mult spațiu.

Compatibilitate largă: fără driver pentru Windows 10/8/7/Vista/XP și Mac OS X, Linux și Chrome OS, plug and play ușor. Suportă transfer de date de până la 5 GB/s

Butoane și lumini de afișare LED: puteți comuta cu ușurință între două computere făcând clic pe butonul cu LED-uri care afișează computerul activ.

Conținutul cutiei: 1 x comutator USB 3.0, cablu USB 3.0 de 2 x 1 metru (de la un bărbat la un bărbat) (prin aceste cabluri conectați comutatorul la PC-uri), micro cablu de alimentare x 1, manual x 1 copie.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.