Hub ABLEWE, 4 iesiri USB 3.0 cu 2 intrari USB 3.0 si un Micro USB, negru

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0012EETNF

Descriere

Acest comutator USB cu 4 porturi permite comutarea cu o singură tastă între 2 computere pentru a partaja 4 dispozitive periferice USB 3.0 fără a fi nevoie să tragi în mod constant cabluri sau să configurezi un software complicat de partajare a rețelei, ideal pentru partajarea dispozitivelor precum imprimantă, scaner , mouse, tastatură, cititor de carduri, unitate flash și alte dispozitive USB.

Detalii: 

Comutatorul KVM acceptă viteze ultra-rapide de transfer de date USB 3.0 de până la 5 Gb/s (de 10 ori mai rapid decât USB 2.0), funcționează și cu dispozitive cu lățime de bandă mare, cum ar fi hard disk, webcam, camere video, camere video digitale, audio multicanal și multe altele și este compatibil cu periferice USB 2.0.

Acest comutator kvm este plug and play, fără drivere și fără curent pentru Windows 10/8/8.1/7/Vista/XP și Mac, Linux și Chrome OS, este excelent pentru utilizare la birou și acasă dacă ai mai multe computere.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.