mystery box la 40 de ron

Gratar cu racleta Severin RG 9645 cu piatra naturala,1400 W, negru

180,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SVEI1033.13879437

Descriere

Bucurați-vă de o cină confortabilă împreună cu familia sau prietenii cu setul gastronomic Severin RG 9645. Setul gastronomic este format din 8 tigăițe, o farfurie pentru grătar și un grătar de piatră. Cele 8 recipiente sunt ideale pentru clătite delicioase, omlete sau brânză topită și se pot distinge fiecare printr-un mâner de culoare diferită. Puteți face la grătar sau coace pe grătarul de piatră. Puteți pregăti fripturi delicate cu un model tipic de grătar pe placa de grătar cu un strat antiaderent. Termostatul are setări diferite, astfel încât să puteți găti oricând rețete gourmet la temperatura potrivită.

Detalii:

Dimensiunea totală: 11,5 cm x 54 cm x 22 cm
Greutatea totală a produsului (kg): 4,3 kg
Acoperire antiaderenta: da
Culoare: negru
Controlul temperaturii: da
Grătiți sănătos și gustos fără a adăuga grăsimi străine datorită stratului antiaderent. Acest lucru facilitează, de asemenea, îndepărtarea ingredientelor gratinate și previne lipirea și arderea vaselor. Este evitată și crearea de toxine. Mânerele colorate ajută la distingerea tigăilor. 


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.