Gratar pe carbuni Ambiance, 117 x 57 x 108 cm, negru mat

1.100,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU X85000060

Descriere

Gratarul pentru cărbune vă oferă o zonă fantastică de gătit în aer liber, pentru a vă permite să vă petreceți timpul în grădină cu familia și prietenii.

Cu tot ce aveți nevoie pentru a începe, Grătarul pentru cărbune are dimensiuni generoase pentru gătit, împreună cu un raft lateral la îndemână pentru a depozita mâncarea preferată gata de gătit. Monitorizarea și controlul temperaturilor se fac ușor prin intermediul indicatorului de temperatură situat în capacul ușor de deschis și închis, tava reglabilă pentru cărbune, împreună cu orificiile laterale care vă permit să controlați fluxul de oxigen. Fabricat din oțel acoperit cu pulbere de înaltă calitate, grătarul pentru cărbune poate fi deplasat cu ușurință prin intermediul roților situate la baza unității.

Detalii:
Culoare: negru mat

Tip combustibil: carbune

Dimensiuni

Înaltime: 117 cm

Diametru: 57 cm

Suprafata gatit: 41,7 x 55 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.