Gnom cu lumini de Craciun TINY FUN, textil/plastic, gri/alb, 41 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001MH0WRT

Descriere

Lumini și baterie: Pe burțile rotunde există lumini led albe calde. Când porniți comutatorul, lumina este moale și odihnitoare. Alimentat de 3 baterii AAA, fără baterii. Un GNOM FERICIT: Gnome sau Tomte, conform folclorului scandinav, este vechi și cu barbă lungă. Fericitul Moș Crăciun se uită la patria lor și protejează casele, curțile și copiii de nenorociri. Decor frumos: Puneți gnomul de Crăciun la intrare, sub pomul de Crăciun sau decorați camera copiilor cu ea, firul interior vă permite să împăturiți pălăria în direcții diferite. Gnome drăguț și drăguț aduce noroc familiei și copiilor tăi.

Detalii:

Material; textil/plastic

Culoare: gri/alb

Dimensiuni: 41 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.