mystery box la 40 de ron

Genunchiera Gunlire, EVA/ siliciu, negru, marimea L, 51 x 20 cm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 23
Cod produs - SKU SX001CKVUOZ

Descriere

Tampoanele pentru genunchi sunt realizate din neopren de înaltă calitate și materiale cu textură semi-moale. De asemenea, oferă protecție EVA pentru absorbția șocurilor și este super elastic, reduce presiunea în timpul flexiei și extensiei și poate oferi un suport stabil. Cea mai bună alegere pentru protecția sportului și ameliorarea durerii. Utilizați țesături de compresie foarte elastice, strânse și respirabile pentru a reduce presiunea și durerea pe genunchi. Cureaua complet reglabilă permite adaptarea la propriile nevoi și poate fi adaptată la o varietate de utilizatori. Suporturile pentru picioare sunt ușor de instalat și ajustate în dimensiune. Acesta oferă suport maxim și eficacitate.

Detalii:

Material: EVA/siliciu

Culoare: negru

Dimensiuni: 51 x 20 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.