mystery box la 40 de ron

Geanta termica pentru pranz Koqit, aluminiu/bumbac, albastru, 22 L, 42 X 23 X 23 cm

43,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001IUREE9

Descriere

Portabil și pliabil: coșul de picnic nu numai că poate fi pliat cu mânere, dar întreaga pungă poate fi, de asemenea, pliată într-o formă plană. Designul pliabil facilitează transportul și depozitarea alimentelor atunci când campați, drumeții și călătorii scurte. Acest design pliabil poate economisi, de asemenea, o mulțime de spațiu atunci când nu este utilizat. O gamă largă de aplicații: acest coș de răcire este soluția perfectă pentru activități în aer liber. Este ideal pentru camping, drumeții, grătare, evenimente sportive, plajă etc. Puteți bea și mânca gustări proaspete sau fructe oriunde și oricând cu prietenii sau familia. De asemenea, poate fi folosit ca sac de cumpărături.

Detalii:

Material: aluminiu/bumbac

Culoare: albastru

Capacitate: 22 L

Dimensiuni: 42 x 23 x 23 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.