Geanta pentru camera foto Leayjeen, albastru, EVA,14 x 11 x 6 cm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 25
Cod produs - SKU SX001LKJY2B

Descriere

Utilizați materiale EVA de înaltă calitate pentru a evita zgârieturile, praful și coliziunea. Și are, de asemenea, o anumită funcție impermeabilă. Fermoar de înaltă calitate, trageți ușor, nu se lipește. O geantă de plasă sigură și fiabilă poate fi clasificată și depozitată eficient și poate găzdui cabluri, încărcătoare sau alte accesorii. Umplutura interioara moale ofera protectie dubla pentru camera de jucarie si are o banda elastica ferma. Portabilitate: Ușoară și compactă, această carcasă dură se poate încadra în portofel, rucsac sau valiză, servietă și valiză pentru un transport ușor. Poate fi purtat ușor și confortabil din mers.

Detalii:

Material: EVA

Culoare: albastru

Dimensiuni: 14 x 11 x 6 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.