mystery box la 40 de ron

Penar/ portfard TACHIO, panza, gri, 21 x 8 x 11 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 121
Cod produs - SKU SX001FRAX7Z

Descriere

Multifuncțional: această husă creion cu două fermoare poate fi folosită și în alte scopuri, de exemplu ca geantă artizanală, geantă de voiaj, geantă de depozitare, geantă cosmetică, geantă de machiaj de călătorie pentru femei și fete sau geantă pentru produse 3C etc. De înaltă calitate: fabricat din pânză colorată de înaltă calitate. Materialul durabil, cu două fermoare puternice, face carcasa creionului mai durabilă, rezistentă la zgârieturi și rezistentă la uzură, ușor de curățat și lavabilă. Cureaua portabilă îl face ușor de transportat, iar dimensiunea sa compactă se potrivește cu ușurință în aproape orice geantă de luat cu tine.

Detalii:

Material; panza

Culoare: gri

Dimensiuni: 21 x 8 x 11 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.