Friteuza Rotisseries, negru / gri, 10 L

370,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU EWEB1256.54379748

Descriere

Bucurați-vă de gătit eficient, rapid și sănătos cu această friteuză multifuncțională de 1300W. Această friteuza versatilă esențială vă va permite să prăjiți, să prăjiți, să coaceți, să frigeți, să faceți grătarul și grătarul într-o unitate compactă și elegantă. Cum functioneazã? Friteuza cu capacitate de 10 litri vă va asigura mâncarea gătită la perfecțiune de fiecare dată cu ajutorul panoului său de control încorporat și chiar cu tehnologia ventilatorului de încălzire. 

Versatil; Perfect pentru prăjire, prăjire, coacere, prăjire, aburire, grătar și prăjireSănătos; 

Gătiți mese cu conținut scăzut de grăsimi și calorii, folosind doar o cantitate mică de ulei.

Material primar: plastic

Capacitate de ulei în litri: 10L

Coș prăjit inclus: Da

Per total:34cm H x 42cm W x 42cm D
Greutatea totală a produsului:7,7 kg
Opțiuni de gătit presetate:Friptură; Pui; Peşte; Cartofi prăjiți; Inele de ceapa; Crevetă; Deserturi; Cotlet de porc; Vegetal; Pizza



Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.