Friteuza cu ulei VonHaus 3L, otel inoxidabil, negru/argintiu, 41 x 22 x 26 cm

325,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 2013183

Descriere

Material: otel inoxidabil
Culoare: negru/argintiu

Dimensiuni
41 x 22 x 26 cm

Detalii
SKU: 13-183
Putere: 2000W
Capacitate: 3 L Fryerul Deep Fat deschide o lume interesantă a posibilităților culinare - rămâneți să nu reușiți peștele și chipsurile sigure sau întoarceți-vă mâna către numeroasele alte opțiuni de rețete, cum ar fi gogoși prăjiți adânci, prăjituri, bare de ciocolată, pui de floricele, rulouri de primăvară - lista este fără sfârşit! Ușor de utilizat și controlat termostatic - temperatura poate fi setată între 130 ° C - 190 ° C pentru a găti ingredientele la un crocant perfect. Pentru a face lucrurile și mai ușoare, manualul de instrucțiuni vine cu temperaturi și temperaturi recomandate pentru o serie de alimente prăjite în mod obișnuit. Dotat cu două indicatoare utile - una pentru a vă informa când friteuza este pornită și alta pentru a vă informa că se încălzește. Capacul este complet cu un mâner robust și cu o fereastră de vizionare clară pentru a fi atent la mâncare în timp ce prăjește. Coșul de prăjit premium din oțel inoxidabil vine completat cu un mâner detașabil la atingere rece. Tigaia de ulei antiaderent acoperită cu email este demontabilă pentru o curățare ușoară și convenabilă. Capacitate generoasă de 3L - ideală pentru bucătăria ocupată și prăjirea loturilor mai mari de mâncare. Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate a fost proiectată pentru a rezista timpului și pentru a face un plus elegant bucătăriei moderne. De asemenea, dispune de picioare antiderapante pentru o utilizare mai sigură, plus un compartiment de cablu încorporat pentru depozitare îngrijită.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.