mystery box la 40 de ron

Fotoliu suspendat Karll, bumbac/ metal, 60 x 125 cm

275,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU X28000260

Descriere

Relaxarea după o zi plină este perfectă în acest frumos scaun suspendat! Scaunul suspendat este din bumbac și are o culoare gri închis. Datorită bumbacului înnodat și inelelor metalice care servesc drept cadru, scaunul oferă o bună stabilitate pentru relaxare. Spătarul are un diametru de 80cm, iar scaunul are un diametru de 60cm. Înălțimea totală este de 125 cm. Franjuri din bumbac atârnă în partea de jos, oferindu-i un aspect estival. În partea de sus sunt două inele metalice, cu care scaunul suspendat poate fi atașat la un cârlig solid. Atașați-l la tavanul din casă sau la o pergolă sau cadru de lemn din grădină.

Specificații
- Înălțime: 125cm
- Diametru spate: 80 cm
- Diametru scaun: 60 cm
- Culoare: Gri închis
- Material: bumbac și metal
- Capacitate maximă de încărcare: 120 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.