Fotoliu recliner Kino, cu suport pentru bauturi, piele naturala maro

Home Affaire
3.400,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU KINO-BROWN

Descriere

Descrierea produsului
Fotoliul uimitor și compact Kino Recliner cu suporturi pentru băuturi.

Kino cu suporturi pentru băuturi este unul dintre cele mai noi reclinere din colecția noastră Premier, oferind un confort de neegalat. Acesta este un scaun compact, ideal atunci când spațiul este limitat. Este tapițat în piele naturală foarte moale (clasa Bond). Este înclinat utilizând un mecanism de înclinare Push Back și combinat cu brațe din spumă și suport pentru spate, vă permite să vă scufundați cu adevărat în recliner ore în șir. Și suportul de susținere oferă confort și sprijin acolo unde este cel mai necesar. Acest model oferă o căptușeală moale, un suport lombar excelent.

Funcționalitatea mecanismului Push Back;

Pentru a acționa mecanismul Push Back, așezați-vă mâinile pe brațele reclinabile și împreună cu împingerea înainte a brațelor, sprijiniți-vă înapoi, folosind greutatea corporală pentru a vă înclina scaunul. Spătarul se va ridica la unison, cu spatele înclinat. Pentru a reveni în poziție verticală, împingeți ușor tetiera în jos cu picioarele pentru a o bloca înapoi în poziție; în același timp, partea din spate a reclinerului pentru a reveni la poziția sa originală. Deoarece acest scaun se manevreaza pur și simplu din greutatea corporală a utilizatorilor, pe măsură ce vă aplecați umerii înainte, scaunul va reveni în poziția verticală originală.

Suporturi pentru băuturi;

Îți place să vezi un film, ei bine, acesta este scaunul ideal, gândește-te doar ... prepară-ți băutura preferată, așează-o în suportul pentru băuturi, așază-te în poziția ta preferată. Vizionează, relaxează-te, bea și bucură-te!

Dimensiuni ca scaun: Inaltime: 104 cm, Latime: 82 cm, Adancime: 88 cm

Dimensiuni complet înclinate: Inaltime: 75, Latime: 82, Adancime: 165 cm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.