Fotoliu reclinabil cu scaun pentru picioare Consul, roz inchis/maro, 85 x 100 x 77 cm

1.500,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU BOT89955735

Descriere

Fotoliu funcțional confortabil, cu un cadru clasic din lemn de fag de culoarea stejarului
Fotoliul de relaxare cu scaun »Consul« de la Stressless®, inclusiv reglarea spatelui, oferă o experiență de ședere confortabilă. Cu designul său în culoare la modă și cadrul clasic, devine un punct de atracție. Datorită aspectului modern, acesta poate fi integrat în multe stiluri de locuit.

Fotoliul și scaunul sunt tapițate cu spumă rece, ceea ce oferă un nivel ridicat de confort. Echipat cu o funcție de relaxare și reglare a tetierelor, fotoliul confortabil funcțional oferă un suport excelent pentru gât și vertebrele lombare. Ca un alt punct culminant, are o reglare a spatelui cu care poziția ”șezând” poate fi schimbată în funcție de nevoile personale.

Calitatea setului format dintr-un fotoliu și taburet este impresionantă, deoarece este fabricată din materiale de înaltă calitate. În timp ce cadrul este realizat din lemn de fag, pernele sunt acoperite opțional cu țesătură Q2. Fotoliul relax cu scaun »Consul« de la Stressless®, inclusiv reglarea spatelui, este o alegere excelentă pentru momente de liniște.

Detalii: 

Dimensiune: 85 x 100 x 77 cm

Material tapiterie: poliester

Material scaun: lemn masiv

Culoare: roz inchis/stejar

Spătarul este infinit reglabil și se adaptează automat la mișcarea ta. ATENȚIE: Spătarul rămâne mobil. Nu există o suprafață fixă ​​situată.Puteți roti fotoliul la 360 °. În plus, fotoliile și scaunele sunt echipate cu sistemul nostru glisant Stressless® și se adaptează la fiecare mișcare. Deci, vă bucurați întotdeauna de un sprijin perfect și de un confort maxim.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.