Mini fotoliu Betty, albastru

220,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU GCQQ2195.56836892

Descriere

Acest fotoliu îi lasă pe micuții tăi să se bucure de aceeași plăcere relaxantă pe care o fac adulții, dar într-o ediție mai mică, potrivită pentru copii. Compus dintr-o structură completă de burete, spătarul confortabil și cotiera pot oferi un sprijin mai bun pentru copilul dvs. O alegere ideală pentru a vă bucura acolo de timpul de joacă. Va deveni rapid locul lor preferat pentru a viziona filme, a juca jocuri, a citi cărți și multe altele! 

Are un design minunat care se potrivește oricărei camere moderne de zi, cameră de joacă pentru copii sau dormitorului copiilor. Tapițerie durabilă din țesătură din bumbac 100% peste material confortabil din spumă, spătar înalt cu cotiere confortabile. Structură completă din burete, cu suport de căptușeală extra confortabil și echipat cu fermoar pentru o curățare ușoară.

Dimensiuni per total: 44,5cm H x 49cm W x 45cm D
Scaun: 23cm H x 31,5cm W x 31,5cm D
Dimensiuni spate: 1cm H
Greutatea totală a produsului: 5,5 kg

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.