Forma din silicon pentru friteuza cu aer cald Yawmlye, verde, 13 x 17 x 6 cm

31,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 14
Cod produs - SKU SX001MG64KJ

Descriere

Înlocuiți hârtia de copt tradițională cu o soluție durabilă și ecologică folosind forma noastră de silicon pentru cuptorul cu aer cald. Aceasta este fabricată dintr-un material de silicon de înaltă calitate, netoxic și insipid, fiind durabil și anti lipicios. Forma este sigură pentru utilizarea în cuptorul cu aer cald, cuptorul clasic, cu microunde, congelator și în mașina de spălat vase.

Cu designul său anti-arsură, această formă de silicon reutilizabilă pentru cuptorul cu aer cald are o rezistență la temperaturi cuprinse între -40 ℃ și +240 ℃. Este o soluție perfectă pentru a înlocui hârtia de copt atunci când gătiți în friteuză, poate economisi bani și reduce impactul asupra mediului în cazul utilizării pe termen lung.

Această formă de silicon pentru cuptorul cu aer cald are o singură bucată și cântărește aproximativ 140 de grame. După utilizare, poate fi pliată și întoarsă pentru a ușura curățarea și menținerea cuptorului cu aer cald fără resturi de alimente, grăsimi și murdărie și este potrivită pentru mașina de spălat vase.

Aceste accesorii bine concepute pentru cuptorul cu aer cald au o textură unică care permite uleiului și grăsimii să se scurgă spre marginea tigăii și distribuie căldura mai uniform în jurul alimentelor, ceea ce promovează circulația aerului în cuptor pentru a evita coacerea prelungită și arderea fundului. Acest lucru face alimentele mai crocante și mai puțin uleioase, reducând timpul de gătit.

Detalii:

Culoare: verde

Material: silicon

Dimensiune: 16 x 20 x 6 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.