mystery box la 40 de ron

Floare artificiala Phalaenopsis Alicemall, matase/plastic, alb/verde, 12 x 30 cm

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX000UHXGGV

Descriere

Designul modern și aranjamentul real adaugă eleganță oricărei încăperi sau blaturi fără întreținere. 

Orhideea artificiala este fabricata din țesătură de mătase de înaltă calitate, cu un strat exterior turnat. Orhideele artificiale sunt pline si colorate, iar venele florilor sunt vizibile in mod clar. Sunt rezistente la apa si murdărie, ușor de curățat si de șters cu o cârpă umedă.

Frunzele sunt realizate dintr-un plastic de înaltă calitate pentru a obține o formă realistă și un efect care să facă florile sa pară si vii.

Vaza pentru flori este din ceramică este ușoară si durabilă, iar vasul de porțelan alb se potrivește pentru orice scenariu.

Orhideea artificiala este potrivită in toate anotimpurile, fiind un obiect decorativ care nu trebuie să lipsească din casa oricărei persoane deoarece îmbunătățește aspectul încăperilor în care este amplasată.

Orhideele sunt prelucrate cu atenție, iar ramurile sunt foarte puternice si flexibile. Tijele pot fi indoite in diferite unghiuri pentru a arata ca orhideea ta preferata. Orhideea artificiala nu trebuie sa fie udata si nu necesita îngrijire suplimentară pentru a ramane sănătoasă si vie. 

Detalii: 

Culoare: alb/verde

Material: matase/plastic

Dimensiune: 12 x 30 cm

Material ghiveci: ceramica

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.