Fierbator Russell Hobbs 22591-70, negru, 2400 W

120,75 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU 4008496855681

Descriere

Fierbatorul Textures Plus combina stilul cu funtionalitatea si va ofera un fierbator cu capacitate de 1.7 litri care e indeajuns de incapator pentru 6 cesti, fiind ideal pentru intreaga familie. Acesta are incorporata o lumina albastra care se aprinde dupa procesul de fierbere pentru a putea vedea imediat cand este gata bautura ta preferata. In plus, acesta are o zona de fierbere rapida care iti permite sa prepari o singura bautura, nefiind nevoie sa fierbi un fierbator plin de apa, economisind atat timp cat si energie.

Functia utila de fierbere rapida iti permite sa fierbi o ceasca de apa in doar 50 de secunde. Aceasta este ideala dimineata cand esti pe fuga si ai nevoie rapid de o bautura fierbinde. Acest fierbator elegant are un varf de turnare perfecta, astfel ca toata apa curge perfect in ceasca, fara sa versi apa din greseala.
Fierbatorul Textures Plus este practic, elegant si combina o sumedenie de functii cu un aspect placut. Avand un finisaj lucios cu accente mate si otel inoxidabil, acest fierbator va arata perfect in orice bucatarie.
Zona de fierbere rapida Notatie masura 1/2/3 cesti Fierbe 1 ceasca de apa in doar 50 de secunde Economiseste cu pana la 70% mai multa energie Varf de turnare perfecta Iluminare in doua stadii – albastru in standby, rosu in timpul fierberii Capac cu deschidere prin apasare Indicator nivel apa Buton pornire / oprire iluminat Capacitate 1.7 litri Baza 360 cu spatiu pentru depozitare cablu Element de incalzire mascat Filtru lavabil detasabil 2400W.

Detalii: 

Putere: 2400 W

Funcții: Baza rotativa, Indicator nivel apa

Capacitate: 1,7 L
Culoare: negru

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.