Fata de masa cu 6 servetele, crem, 180 x 150cm

155,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU CTOL1019.12106988

Descriere

Aceste seturi rafinate de lenjerie de masă din 7 piese prezintă măiestria cea mai bună pentru a completa masa rafinată acasă, cu linii minimaliste, dar foarte rafinate. Suprafața superioară simplă a feței de masă permite afișajului de masă să vorbească de la sine, în timp ce marginea de bun gust își face partea pentru a completa spiritul de opulență pe care doriți să-l atingeți, în timp ce vă distrați familia și prietenii cu ocazii speciale. Ele arată luxos de elegant și se încadrează în orice decor interior, fie că este o casă modernă, clasică sau rustică. Setul de lenjerie de masă din 7 bucăți este alcătuit dintr-un material greu care nu va aluneca de pe masă. Sunt 60% bumbac, 40% poliester pentru o îngrijire ușoară. Sunt ca noi după fiecare spălare, gata să facă o nouă provocare la masă din nou și din nou.
Acest set de fata de masă din 7 bucăți este prezentat cu șervețelele potrivite în culori simple.
Per total: 150cm L x 180cm L
Greutatea totală a produsului: 0,55 kg
Compozitia materialului: 60% bumbac; 40% poliester
Culoare: crem

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.