Fantana decorativa Blumfeldt, iluminata, antracit, 40,5 x 40,5 x 76,5 cm

660,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU LBNU2413.42705273

Descriere

Turnul de apă: lumea mistică a apei din fântâna Blumfeldt transformă grădina și terasa într-un mediu recreativ pentru ochi și urechi - o combinație fermecătoare de apă strălucitoare, iluminare sclipitoare și forme rotunde.

Relaxați-vă și mai frumos cu gâlgâitul blând al fântânii ornamentale Blumfeldt. Fântâna din polirezină incredibil de ușoară și extrem de robustă are forma unui turn cu o minge de apă deasupra. Apa curge din punctul său cel mai înalt și curge ușor prin învelișul exterior înapoi în rezervorul de reținere. Iluminarea plăcută de la cele patru LED-uri albe din gura de scurgere creează sclipiri stralucitoare care amintesc de lumina soarelui, care se refractează într-un flux sclipitor.

Apropo de soare: fântâna de grădină Blumfeldt nu este doar extrem de robustă și rezistentă la intemperii și radiații UV, ci este, de asemenea, complet independentă de rețeaua electrică! Atât lumina, cât și pompa de apă primesc energie direct de la soare printr-un panou solar cu o putere de 2 W și o dimensiune de 300 cm². Prin urmare, soarele operează fântâna în timpul zilei și, în același timp, încarcă bateria integrată de 3,7 V / 2 Ah, care permite până la 8 ore de funcționare. Datorită cablurilor de conectare extrem de lungi, care sunt direcționate discret prin deschiderile laterale din fântâna solară, fantana Blumfeldt poate fi plasată cu adevărat liber. Toate piesele sunt rezistente la intemperii și pot rămâne în aer liber chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Detalii: 

Total: 40,5 cm H x 40,5 cm L x 76,5 cm D
Greutate totală: 7,5 kg
Proiecta: Stâlp; Piatră; sferă
Culoare: antracit
Material: Polystone
Piese incluse în livrare: 1 x partea inferioară 1 x accesoriu pentru fântână 1 x panou solar 1 x suport pentru șuruburi pentru panou solar 
Pompa necesară: da
Numărul de pompe necesare: 1
Pompa inclusa: da
Condus: da
Iluminat: da
Cadru inclus: da
Zona de utilizare: Potrivit pentru utilizare în exterior


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.