Espressor Mesko MS 4403, 850W, 15 bar, 1.6l, Argintiu/Inox

385,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU MS4403

Descriere

Espressorul MESKO a fost conceput pentru iubitorii de cafea pretențioși pentru care parfumul delicios al cafelei face ziua. Se dovedește a fi un dispozitiv extraordinar care poate fi utilizat atât acasă, cât și la locul de muncă - în toate locurile în care vă bucurați de cafeaua aromată proaspăt preparată. Eficiența ridicată a dispozitivului (este evaluat la 850W, are pompă de presiune de 15 bari de înaltă performanță, produce abur în câteva secunde) îi va satisface chiar și pe cei mai exigenți utilizatori care nu doresc să aștepte mult timp pentru băutura lor preferată. Datorită dispozitivului încorporat de spumare a laptelui puteți prepara cu ușurință un cappuccino. Acum puteți să vă așezați, să vă relaxați și să savurați o ceașcă încântătoare de cafea preferată.

Pompa de presiune de 15 bar de înaltă performanță

Abilitatea de a pregăti espresso sau cappuccino.

Fierbere de apă și abur generat în câteva secunde.

Rezervor de apă detașabil de 1,6 litri.

Capacitatea cazanului Maximul: 150 ml.

Buton cu lămpi indicatoare: sursă de alimentare, fabricarea berii și abur.

Tavă de picurare detașabilă.

Controlul aburului.

Cazan din oțel inoxidabil.

Design modern.

Putere maximă 850W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.