Dus pentru robinet dublu Croydex Secura

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU croydex

Descriere

Noul dus Croydex Secura a fost special conceput pentru presiuni mai mari. Curelele de reținere ușor de montat oferă o potrivire sigură la robinete chiar și la presiuni mai mari ale apei. Acest lucru previne stresul și neplăcerile cauzate de pulverizarea să se separe de robinet în timpul utilizării. Noul spray Secura are o duză rezistentă la calcar și o cameră de amestecare îmbunătățită pentru apă caldă și rece. Inteligent, simplu și sigur!

Caracteristici

  • Cap de dus modern cu o singură funcție 
  • duze de pulverizare curate, rezistente la calcar
  • Conectori universali pentru robinet, se potrivesc cu majoritatea robinetelor standard de baie de 3/4" și lavoar de 1/2".
  • Curele de fixare și cleme pentru siguranță suplimentară în utilizare
  • Potrivit pentru utilizarea cu majoritatea sistemelor de instalații sanitare, inclusiv sisteme de înaltă presiune și apă pompată cu presiuni combinate cald și rece de până la 3 bar (43,5 psi) poate fi folosit și cu cazane combinate.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.