mystery box la 40 de ron

Dulapior organizator cu 3 compartimente MDesign, plastic/MDF/textil, alb/albastru, 73 x 45 x 30,5 cm

mDesign
170,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
mDesign
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB07VLJMGZ2

Descriere

O soluție modernă pentru a crea spațiu – pieptul de țesături al sertarelor de la mDesign! Acest dulap confortabil de lenjerie de mDesign este accesoriul perfect pentru dormitorul copiilor. Dulapul are 3 sertare și oferă suficient spațiu pentru a stoca haine, accesorii, lenjerie și multe altele într-un mod ordonat. Sertarele din material respirabil pot fi deschise fără efort datorită mânerelor practice. În plus, pieptul sertarelor este echipat cu un raft superior din MDF pe care lămpile și cărțile pot fi plasate confortabil. Cadrul metalic robust oferă dulapului stabilitate, iar picioarele din plastic reglabile pe înălțime împiedică zgârierea podelei. Acest organizator vertical poate fi curățat convenabil cu o cârpă umedă și aer uscat. 

Detalii:

Material; plastic/MDF/textil\

Culoare: alb/albastru

Dimensiuni: 73 x 45 x 30,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.