Dulap suspendat Tianna, chiuveta inclusa, gri/alb, 50 x 100 x 48 cm

1.000,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU JDBD1079.45125467

Descriere

Această chiuvetă unică este formată dintr-o chiuvetă și un dulap pentru chiuvetă. Dulapul pentru chiuvetă este echipat cu două sertare, inclusiv un sistem de închidere soft. Lavoarul are mult spațiu pe ambele părți, perfect pentru a plasa accesoriile de baie pentru uz zilnic. Suma include un deșeu de tip pop-up, dar este fără sifon și robinet de apă. Dulapul pentru chiuvetă este deja asamblat și, de asemenea, reglat cu sistemul soft-close. Este posibil să conectați scurgerea prin podea. În partea inferioară a spatelui dulapului se realizează un decupaj de aproximativ 6 cm adâncime pe toată lățimea. Acest decupaj nu este vizibil din lateral, doar din partea de jos a dulapului.

Detalii: 

Dimensiunea totală: 50 cm H x 100 cm W x 48 cm D
Cadru: 100 cm l
Greutate totală: 56 kg
Material pe bază de lemn

Număr de sertare: 2

Locația de montare
Standard montat pe perete
Material blat Lemn fabricat
Chiuvetă inclusă da
Tip bazin Integrat
Material chiuveta Poliglomerat


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.