Dulap Goslar Home Affaire, alb/maro, 62 x 50 x 180 cm

Home Affaire
785,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA18418601

Descriere

O adevărată atragere a ochiului: dulapul »Goslar« de la Home affaire într-un stil modern de casă la țară impresionează prin designul său în două tonuri. Granulația mare a lemnului oferă piesei de mobilier atingerea sa naturală. Mânerele inelare frumos decorate sunt alte elemente de design. În plus, mobilierul de hol are un limbaj de design atractiv. Laturile dulapului sunt ridicate mai mult, astfel încât aici este creat un element de raft. Aici puteți depozita pălării, șepci sau căști de bicicletă. În spatele ușilor dulapului este o bară de haine. Puteți agăța jachetele și paltoanele pe acesta cu umerase.

Detalii: 

Culoare: alb/maro

Material: PAL/MDF

Dimensiune: 62 x 50 x 180 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.