Drona pliabila OBEST, cu camera HD 1080P 5 Megapixeli, 3 moduri de viteza, WiFi FPV

250,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001GNOAWR

Descriere

Cameră 1080P și transmisie FPV în timp real]Unghi larg de 120° și cameră 1080P, capturați videoclipuri de înaltă calitate și fotografii aeriene. Vă puteți bucura de viziuni în timp real prin intermediul telefonului. [Long Flight Time] echipat cu baterie puternică de 1800mAh, două baterii pot zbura timp de 30 de minute după o încărcare completă.

 [Rotație de 360°, fotografiere întotdeauna stabilă] Corp rotativ la 360°, stabilitate ridicată, putere plutitoare puternică și corp gros fac alunecarea mai lină, reduc tremuratul fotografiilor și videoclipurilor și fac imaginile mai clare

 [Fotografie gest automat]Realizarea fotografiilor cu recunoașterea gesturilor, rata de recunoaștere este de 98%. Nu numai că puteți face gesturile pentru a face fotografii, dar puteți folosi gesturile pentru a înregistra.

 Cu brațe pliabile, de dimensiuni mici, ușor de transportat. Fuselée quadcopter este fabricat din tehnocolimeri cu rezistență și rezistență ridicată, rezistență ușoară și durabilă.

Pachetul include

1 * Dronă 1 * Telecomandă 2 * Baterie dronă 4 * Inel de protecție 2 * Elice de rezervă 1 * Șurubelniță 1 * Cablu de încărcare USB 1 * Manual.

Detalii:

Denumire: drona OBEST 1080P

Baterie: 3.7V 2000mAh

Timp de încărcare: 60min

Timp de lucru: 10-14min

Baterie telecomandă: baterie de 3 * AA (neinclusă)

Telecomanda distanta: 50- 100m

Notă:Nu utilizați baterii alcaline puternice sau baterii reîncărcabile


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.