Divan Monsieur by Filippo Ghezzani, poliuretan, crem, 110 x 185 x 37 cm

3.430,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT22GHE12-132

Descriere

Monsieur F este o canapea cu trei locuri acoperită în întregime cu catifea prețioasă.

Jucându-se pe alternanța între una, două sau mai multe canapele de combinat sau de a păstra separate și de diferite culori pentru efecte monocromatice sau alternate de tonuri, este posibil să se creeze insule primitoare în care să-și trăiască timpul liber într-o relaxare absolută.

Monsieur F este completat cu doua role plus doua perne care functioneaza ca spatare, fiecare spatar putand fi asezat oriunde pe canapea ramanand in acelasi timp IMOBIL fara a fi nevoie de alte suporturi, deci este potrivit si pentru utilizarea in centrul camerei.

Scoaterea spătarelor cu o simplă mișcare devine un pat dublu confortabil.

DESPRE FILIPPO GHEZZANI:

Un mobilier contemporan, tânăr și la modă, între design și soluții stilistice mereu noi. Acesta este sufletul care caracterizează brandul Filippo Ghezzani și care se reflectă în fiecare dintre piesele sale.

Detalii: 

Culoare: crem

Dimensiuni: L185xH85xP110 inaltime scaun 37 cm

Materiale: structura rigida, in intregime captusita cu captuseala moale din poliuretan de 23 densitate, acoperire din catifea

Husa detasabila

Intretinere: detasabil si lavabil la 30 de grade in masina de spalat rufe

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.