mystery box la 40 de ron

Dispenser gheata Urban Sapphire

120,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU DE20IQQ02-104

Descriere

ICEBREAKER Urban este un mod unic de a face cuburi de gheață. Cu o singură răsucire, puteți face și servi cu ușurință cuburi de gheață. ICEBREAKER Urban constă dintr-un design mecanic avansat care vă permite să utilizați acest produs într-un mod simplu. Cuburile de gheață sunt tăiate și distribuite în interiorul produsului datorită sistemului de răsucire. Acest lucru vă asigură că puteți determina cantitatea de gheață pe care doriți să o folosiți.

Datorită designului său, ICEBREAKER Urban poate fi dus oriunde, răcind totuși cele 12 cuburi de gheață. Aceasta înseamnă că nu trebuie neapărat să-l utilizați direct atunci când îl scoateți din congelator. ICEBREAKER este soluția durabilă pentru fabricarea cuburilor de gheață; nu trebuie să mai folosiți niciodată pungi de gheață de unică folosință.

Avantajul acestui mod de a face cuburi de gheață nu este doar simplitatea, ci și igiena. Nu este necesar să adăugați cuburile de gheață la consumul dvs. manual. În plus, utilizarea ICEBREAKER Urban împiedică mirosurile nedorite din congelator să pătrundă în cuburile de gheață. Acest lucru se va întâmpla atunci când se utilizează metode tradiționale. Produsul este testat și certificat de Uniunea Europeană. În plus, produsul nu conține ftalat și BPA.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.