mystery box la 40 de ron

Decojitor de fructe si legume, otel inoxidabil/ aliaj/zinc, argintiu/negru, 16 x 1,5 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001DNC02H

Descriere

Decojitorul multifuncțional este fabricat din lame premium din oțel inoxidabil, mai bune decât oțelul inoxidabil. Corpul din aliaj de zinc nu asigura rugina, durabilitatea si rezistenta la coroziune. Decojitorul de înaltă calitate poate fi curățat cu un jet de apă pentru o curățare ușoară, ceea ce este un bun ajutor pentru gătit.

Decojitorul de aliaj sigur și ascuțit are lame rotative ultra-ascuțite și late pentru a menține o rezistență minimă în timpul decojirii și se potrivește perfect cojilor de fructe sau legume pentru lucrări de peeling, fără a bloca coaja, permițând finalizarea cu ușurință a sarcinii de peeling.

Detalii:

Material: otel inoxidabil/aliaj de zinc

Culoare: argintiu/negru

Dimensiuni: 16 x 1,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.