Cușcă din lemn masiv pentru iepuri sau animale mici, 48cm H x 100cm W x 181cm D

345,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PWHT1215.23241029

Descriere

Archie & Oscar oferă o soluție ideală pentru a lăsa animalele de companie mici să alerge și să se joace în aer liber, fără a vă face griji cu privire la siguranța lor. Cușca de lemn pentru iepuri în aer liber cu plasă de sârmă pentru siguranță și spațiu de joacă oferă zonă de rulare și joacă cu două uși de acces deasupra. Designul este fără fund pentru a permite animalelor de companie să simtă iarba. O modalitate ideală de a vă adăposti în siguranță animalele de companie mici iubite de diferite elemente. Spațiul mare pentru alergare oferă un amestec ideal de libertate și securitate pentru iepuri și alte animale mici. Intrarea de sus poate fi deschisă pentru un acces ușor, permițându-vă să vă ocupați de nevoile animalelor dvs. de companie, să reumpleți alimentele și să curățați. Realizat folosind lemnul de brad și metalul de cea mai bună calitate, ceea ce vă face experiența fără întreținere mai mult timp. Toate materialele și construcțiile rezistente la intemperii, precum și distanța strânsă a firelor pentru protecția împotriva prădătorilor.

Dimensiuni per total: 48cm H x 100cm W x 181cm D

Greutatea totală a produsului: 14 kg
Finalizare: Lemn natural
Material cadru: Lemn masiv

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.