Cuptor cu microunde VonShef 20L, 800 W, negru/argintiu, 38 x 45 x 26 cm

390,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 2000099N

Descriere

Culoare: negru/argintiu

Dimensiuni
Lungime: 38 cm
Latime: 45 cm
Înaltime: 26cm

Detalii
Putere: 800W
Capacitate: 20 L
Comoditate pentru gătit. Realizat pentru bucătăria modernă și familia modernă, faceți gătitul mai ușor și mai rapid cu ajutorul cuptorului cu microunde manual 20L. Ușor de utilizat, acest cuptor cu microunde manual încălzește alimentele pe șase setări până la 30 de minute pentru a vă oferi rezultate gustoase. Folosiți selectorele de control pentru a selecta setările corecte. Opțiuni de decongelare. Dacă ați uitat vreodată să vă scoateți carnea din congelator înainte de a pleca dimineața să lucreze, aceasta este pentru dvs. Cu o opțiune manuală de decongelare, puteți dezgheța alimentele congelate în câteva minute decât în ​​ore.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.