Cuptor cu microunde Rosegold 20 L, alb, 800W

290,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU TOE1341.20251156

Descriere

Bucurați-vă de o abordare rapidă și fără probleme a pregătirii meselor cu acest cuptor cu microunde manual de 20 L 800W. Având o capacitate generoasă de 20 L, acest cuptor cu microunde se potrivește cu o farfurie de masă standard, ideală pentru una sau toată familia. 
6 niveluri de putere, un temporizator de 30 de minute și o funcție de dezghețare sunt, de asemenea, la îndemână, gătind alimentele în mod convenabil și eficient, economisind în același timp timp prețios în bucătărie. Complet cu un platan rotativ de înaltă calitate pentru o distribuție uniformă a căldurii și o ușă cu mâner de tragere ușoară, acest cuptor cu microunde cu exteriorul său elegant face atât un plus practic cât și elegant în bucătăria ta.
Per total: 25,5cm H x 43,9cm W x 28cm D
Capacitate: 20 litri
Putere: 800 wați

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.