Cumpana de nivel cu 3 bule GALAX PRO, negru/verde, aluminiu

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SX0010ZUCF5

Descriere

Flacon triplu nivel: trei sticle anti-șoc de nivelare din materiale de înaltă rezistență. Poate măsura orizontal, vertical și 45 de grade. Sistem de protecție: protecție împotriva șocurilor la ambele capete ale nivelului. Prizele TPR protejează în mod eficient nivelul de șocuri. Fabricat din aluminiu ușor pentru a îmbunătăți rezistența la șocuri. Design eficient: Nivelurile folosesc designul umanizării, iar poziția găurii este proiectată pentru a permite utilizatorilor să măsoare diferite poziții. Dacă este măsurat orizontal, unghiul vertical de 45 de grade vă permite să găsiți aderența potrivită. Precizie: durată cu precizie de 0,5 mm/m. Permite obținerea unor măsurători precise.

Detalii:

Material: aluminiu

Culoare: negru/verde

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.