Cuib de albine pentru gradina ‎Bright Creations, roz, lemn, 19 x 26 x 12 cm

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 8
Cod produs - SKU SB083Z2VTPS

Descriere

Stup de albine: Această casă de albine este potrivită pentru o mare varietate de specii de albine, inclusiv masoni, ciocănitori și albine de fructe. Îmbunătățește polenizarea: Albinele sănătoase sunt benefice deoarece pot vizita până la 1000 de plante pe zi, acest stup pentru grădină este ideal pentru atragerea albinelor. Ecoul înclinat îi va proteja de condițiile meteorologice nefavorabile. Dimensiuni: Casa de albine masoara aproximativ 19 cm x 26 cm x 12 cm si este proiectata cu tuburi de diferite diametre pentru a atrage diferite albine.

Detalii:

Material: lemn

Culoare: roz

Dimensiuni: 19 x 26 x 12 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.