Covoras de baie antiderapant pentru copii BAJOLEM, PVC, multicolor, 100 x 40 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB094FFZWDZ

Descriere

Covorașul nostru de baie antiderapant este fără BPA și ftalat și fără latex. Astfel, covorașul de baie este antiderapant, sigur și ideal ca covoraș de baie pentru bebeluși și copii.  Super ușor de curățat: covorașul antiderapant pentru baie este potrivit pentru toate băile. Covorașul antiderapant pentru duș poate fi spălat la 30°C în mașina de spălat și agățat cu cele 2 cârlige pentru uscare. Inodor și fără mucegai. Stand sigur atunci când faceți baie: statul ferm este deosebit de important cu picioarele mici. Covorașul de baie este antiderapant, oferă o reținere sigură și un suport ferm cu cele 200 de cupe de aspirație. De asemenea, potrivit ca un covor antiderapant pentru duș.

Detalii:

Material: PVC

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 100 x 40 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.