Covoras antiderapant Blumtal, poliester, alb, 160 x 225 cm

80,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB09QQMH1ZH

Descriere

Confortabil și antiderapant – covorașul antiderapant cu confort ridicat al benzii de rulare asigură totul, de la covor la echipament sportiv: poate face chiar și covorașul de baie antiderapant. Chiar și aspirarea devine o briză fără cute fără alunecare Ușor de tăiat – dimensiunile covorașului antiderapant ar trebui să fie întotdeauna puțin mai mici decât cele ale covorului. Puteți tăia cu ușurință și ușor covorul nostru de covoraș antiderapant la dimensiunea dorită.Cea mai bună calitate – substratul nostru de covor antiderapant este realizat din poliester 100% cu acoperire acrilică pentru o aderență ideală. Este fabricat în Germania și testat pentru substanțe nocive în conformitate cu standardul 100 de către Oeko-Tex (certificat nr. 20.0.23116). 

Detalii:

Material: poliester

Culoare: alb

Dimensiuni: 160 x 225 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.