Covor vintage Almus, bej, 140 x 200 cm

250,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU ABE1889

Descriere

Acest covor de dimensiuni mari este un accesoriu excelent pentru interioarele contemporane care caută un accent vintage sau pentru a spori caracterul atemporal al interioarelor tradiționale. Țesătura din bumbac, cu design relaxant, oferă un aspect modern asupra covorului clasic. Cu modelul său de tranziție în nuanțe de bej decolorat, acest covor este cel mai bun mod de a aduce cea mai tare tendință în casa ta.

Detalii:

Dimensiuni: 140 x 200 cm

Culoare: bej
Material: bumbac
Compoziție material: 100% bumbac
Material suport: bumbac
Formă: dreptunghiulară
Țesere: țesută la mașină
Model: oriental

Calitate superioară, potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, design tradițional cu o atingere modernă, potrivit pentru varietate de decorațiuni interioare, îngrijire extrem de ușoară.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.