Covor tip traversă Abbate Tufted, crem, 70 x 480 cm

470,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU RNGU1115.46179343

Descriere

Covor de calitate wilton. De 100 de ani, țesătura wilton a fost una dintre cele mai durabile și fiabile metode de fabricare a covorului și este și astăziTeancul acestui covor este extrem de strâns și compact. Fiecare smoc de covor este întărit de un alt smoc, ceea ce face covorul mai puțin predispus la aplatizare sau zdrobire. A fost clasificat ca un produs intern greu, ceea ce înseamnă că este potrivit în zonele cu trafic intens în toate locațiile domestice. Textura acestui covor este moale și netedă, este foarte confortabil de mers pe jos, fiind foarte durabil și practic. Materialul este rezistent la decolorarea de la razele solare UV. Este antistatic și rezistent la molii. 

Dimensiune covor: Runner 480cm x 70cm

Înălțimea grămezii: 1 cm
Greutatea totală a produsului: 5 kg

Constructie: Fabricat automat
Tehnică: Tufuit
Compozitia materialului: 100% polipropilenă
Compoziția materialului suport: 100% Hessian
Caracteristici materiale suplimentare: Wilton moale și dur
Culoare primară: Crem

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.