Covor Theko Exclusiv, 290 x 390 cm

499,50 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA415657/8

Descriere

Covor elegant de designer cu o margine redusă, foarte modernă. Naturalitatea și claritatea determină ambianța covorului și îl fac să se potrivească în fiecare casă. Teancul realizat din lână nouă pură este foarte moale și, de asemenea, înseamnă naturalețe. Acest produs este robust din partea din spate, care oferă suport și stabilitate. Combinațiile de culori sunt perfect coordonate, iar suprafețele mari fac ca designul să arate foarte clar. Decuparea în relief pentru a scoate în evidență designul este, la fel ca întregul covor, realizată manual și conferă produsului o notă finală.

Detalii: 

Dimensiune: 290 x 390 cm

Culoare: teracota

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.