Covor Talea by Home Affaire 160 x 230 cm, verde

Home Affaire
335,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA437112L

Descriere

Covorul „Talea“, cu model mandala, pune în mod atractiv podelele în scenă. Convinge prin aspectul său dinamic și calitatea plăcută. Grămada densă și moale, care are aproximativ 315.000 fire de grămadă pe metru pătrat, face camera de zi sau alte camere deosebit de confortabile. O structură de relief realizată cu lucrări manuale elaborate într-o tăietură de contur completează interesant designul atrăgător. Covorul foarte modern și ușor de întreținut din polipropilenă robustă este prevăzut cu o margine solidă, testat pentru substanțe dăunătoare și este, de asemenea, impresionant datorită durabilității sale ridicate. Este, de asemenea, ideal pentru camere care sunt echipate cu încălzire prin pardoseală. Sunt disponibile diverse culori moderne, precum și diferite forme și dimensiuni.

Detalii: 

Dimensiuni: 160 x 230 cm

Culoare: verde


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.