Covor Shaggy Tuzla, bumbac, alb /maro, 140 x 200 cm

200,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU ABE17017

Descriere

Decorați-vă camera de zi sau dormitorul cu acest covor elegant și modern. Fabricat din bumbac de înaltă calitate, este durabil și foarte plăcut la atingere. Suprafața sa neobișnuită, caracterizată printr-un amestec de păr lung și scurt și un model geometric, atrage atenția, iar franjurile decorative de pe părțile laterale ale covorului îi subliniază în plus aspectul. 

Detalii:

Material: bumbac. Compoziție material: 100% bumbac Greutate: 1 Caracteristici ale produsului: Extrem de moale, ecologic, finisaj precis, potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, creează o atmosferă confortabilă, caldă, un element unic și decor interior Detalii: tip: covor culoare: maro Material: bumbac Caracteristici cheie: Produs extrem de moale, ecologic, finisaj precis, Potrivit pentru încălzirea prin pardoseală, Creează o atmosferă confortabilă, caldă, Un element unic și decorațiuni interioare Lungime peri: 3 cm Ofertă: 1 x Formă covor: dreptunghiular

Lățime: 140 cm Lungime: 200 cmȚesut: țesut manual 1 kg Tip: Covor Stil: Boho General Geometric Informații suplimentare: Datorită țesutului manual, fiecare covor poate diferi ușor de culoarea, modelul sau dimensiunea prezentate în fotografie (+/- 5-7 cm). 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.