mystery box la 40 de ron

Covor Shaggy 30 by Home Affaire, bej, 200 x 290 cm

Home Affaire
620,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA204509/6

Descriere

Covorul cu strat adânc țesut la mașină „Shaggy 30” de la Home Affaire Collection remarcă prin grămada sa minunat de groasă. Este foarte moale și oferă o senzație confortabilă de pas. Designul simplu de culoare simplă face din covor o combinație talentată. Poate fi integrat cu ușurință în instalația existentă. Poate fi folosit într-o mare varietate de încăperi. Subliniaza atmosfera de bun gust atat in living cat si in dormitor. Își poate găsi locul ideal sub măsuța de cafea sau în fața setului de canapele. Asezat chiar langa pat, iti rasfata picioarele cu proprietatile sale confortabile cand te trezesti dimineata. Este potrivit și pentru camerele cu încălzire prin pardoseală.

Detalii: 

Dimensiune: 200 x 290 cm

Culoare: bej

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.