Covor Samia by Home Affaire, maro, 60 x 90 cm

Home Affaire
95,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU OTA788510/1

Descriere

Covorul minunat de pufos „Samia” din Home Affaire Collection impresionează printr-un aspect fantastic de frumos și este capabil să ofere o atmosferă confortabilă și modernă de locuit. Un joc fascinant de culori cu un efect de amestec atrăgător din punct de vedere vizual caracterizează designul covorului Shaggy cu gust. Materialul moale plăcut este fabricat din polipropilenă rezistentă la uzură și are un aspect extrem de atractiv. Covorul cu grămadă adâncă „Samia” este disponibil în mai multe modele de succes în ceea ce privește culoarea și dimensiunea și îmbogățește locuința cu un accesoriu de locuit minunat de pufos și poate fi folosit ideal și în combinație cu încălzirea prin pardoseală.

Detalii: 

Dimensiune: 60 x 90 cm

Culoare: maro

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.