mystery box la 40 de ron

Covor rotund Shaggy VIVA by My Home Affaire 190 cm, maro

Home Affaire
405,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA716329XL

Descriere

Așa ar trebui să fie senzația de mers pe nori. Covorul shaggy sau shaggy "Viva" din colecția Home Affaire transformă apartamentul într-o oază de bunăstare. Cu designul său modern, subtil, se simte minunat pe picioare. Într-un proces de producție elaborat, covorul are o grămadă foarte densă și moale, cu 51.000 de fire pe m². Greutatea totală de 2,3 kg / m² și înălțimea totală de 45 mm subliniază caracterul blând al grămezii înalte. Legat și tăiat de jur împrejur, este un accesoriu de living robust și rezistent, ideal pentru camera de zi și zona de intrare. Disponibilă în diferite culori și dimensiuni, colecția Shaggy »Viva« din Home Affaire se potrivește perfect oricărui concept de viață și face camera să pară mai confortabilă.

Dimensiuni 190 cm

Culoare maro

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.