mystery box la 40 de ron

Covor Plaza 222, maro, 180 x 280 cm

1.200,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU IT19YOO12-115

Descriere

Acest covor este sedus de imitația sa de piele de oaie. Covorul Plaza face o alternativă bună la piele de oaie reală, chiar și pentru iubitorii de animale. Vizual, acest covor este o imitație de succes! Înălțimea părului face suprafața deosebit de moale și delicată.

Covorul este smocuit manual. În plus, este foarte puternic și foarte stabil. Partea din spate a covorului este compusă dintr-un amestec de 25% textil și 75% material din bumbac de înaltă calitate, care evită deformarea.

Un design elegant și un confortul excepțional al acestui covor dreptunghiular vă pot transforma casa un moment. Casa ta va fi caldă, iar decorul interior va fi excepțional.

Material: bumbac, textil

Culoare: maro

Dimensiuni: 280cm L x 180cm L x 0,5cm H

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.