Covor Natura 110 lana - Natural / Gri - 170 x 120 cm

450,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 1000165158

Descriere

Caracteristici cheie

Material: bumbac, viscoză / rayon, lână

Construcție: realizată manual

Proces de curățare: ușor de curățat

Model: cu dungi

Tip: Lucrat manual, Kilim, Luxos, Modern, dungat, Lână

Covor Natura 110 din lână naturală / gri.

Dungile nu se demodează niciodată și tind să-ți facă spațiul de locuit să pară mai trendy și mai carismatic. Acest covor oferă o schemă de culori neutre răcoroase și clare, ceea ce face ca acest covor să se potrivească bine cu tot felul de decoruri interioare. Acest covor plat cu franjuri moi pe laterale este obligatoriu pentru fiecare pasionat de decor interior. Acest covor fabricat manual Kilim este alcătuit dintr-o combinație de 75% lână din Noua Zeelandă și 25% viscoză și are un suport din bumbac care face ca acest covor să fie durabil, rezistent, confortabil și ușor de curățat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.